Wie zijn wij?

Wij zoeken een enthousiaste all round productiemedewerk(st)er.

Zandvoort Draadindustrie BV is opgericht in 1936, als eerste fabriek voor de productie van gehard stalen nagels in Nederland. In de loop der jaren is ons bedrijf is uitgegroeid tot een internationaal werkende onderneming, die nagels levert aan de bouw en industrie wereldwijd. Wij zijn een familiebedrijf en werken met een hecht team van ca. twintig collega’s. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We streven naar perfectie en werken innovatief en milieubewust. Spreekt dit jou aan? Dan maak jij misschien wel ons team compleet!

Dit ga je doen:

Samen met je collega’s ben je elke dag verantwoordelijk voor het afleveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Als productiemedewerk(st)er houd jij je voornamelijk bezig met het inpakken van onze speciaal nagels en het ondersteunen van onze productie afdelingen, oftewel een all round medewerker die (uiteindelijk) op alle afdelingen zijn of haar steentje kan bijdragen. Zandvoort Draadindustrie BV produceert onder andere gehard stalen nagels, roestvaststalen nagels, aluminium nagels, messing nagels en ijzeren nagels. Wil je weten hoe de werkvloer in onze modern uitgeruste fabriek eruit ziet? Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Eerst word je zelf bijgespijkerd: voor deze functie volg je een interne opleiding. Deze flexibiliteit van het personeel is voor ons bedrijf heel waardevol. Bovendien maakt het jouw functie afwisselend.

Hier zijn wij naar 
op zoek:

Herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Dit bieden wij:

Heb je belangstelling voor deze vacature? Richt je sollicitatie aan Zandvoort Draadindustrie BV, per email aan hjz@hjz.nl, o.v.v. sollicitatie productiemedewerk(st)er spijkerfabriek t.a.v. afdeling personeelszaken.